Tort Vulcan
Tort vulcan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 503 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,28 USD pe porție. Un amestec de glazură bătută cu ciocolată, decorarea glazurii, decorarea glazurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort vulcan, Tort De Ziua Vulcanului, și Tortul vulcanului Paula.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi de tort (8 inci), 2 tigăi de tort (10 inci) și 1 tigaie Bundt (6 inci) cu spray de gătit și puneți deoparte.
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și albușurile de ou într-un bol mare cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți timp de 2 minute la viteză medie. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de tort pregătite.
Coaceți prăjituri de 8 inci și prăjituri Bundt de 6 inci în cuptor timp de 35 până la 40 de minute și prăjituri de 10 inci timp de 45 până la 50 de minute sau până când testerul iese curat.
Scoateți și răciți complet.
Pentru asamblare, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia vârfurile tortului de 8 și 10 inci, astfel încât suprafața fiecărui tort să fie plană.
Așezați blaturile tăiate într-un castron mare și rupeți-le de la firimituri mari. Firimiturile vor fi folosite o "roci de lavă" la baza vulcanului. Feliați fundul de pe tortul bunt de 6 inci, astfel încât să stea plat.
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată între straturile de tort de 10 inci și stivă.
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată între straturile de tort de 8 inci și stivă.
Așezați un alt strat subțire de glazură deasupra tortului cu strat de 8 inci și așezați tortul bunt tăiat cu fața în jos deasupra.
Așezați o bucată de glazură deasupra tortului de 10 inci și cu atenție, așezați tortul de 8 inci deasupra și centrul tortului de 10 inci.
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia marginile în jurul vârfurilor ambelor prăjituri pentru a crea un tort în formă de con. (Faceți tăieturi înclinate în jos și lăsați o bază rotundă deasupra pentru ca glazura să "curgă".)
Pentru a decora, înghețați în afara întregului tort cu glazura de ciocolată rămasă.
Așezați firimiturile de tort în jurul bazei tortului. Țeavă glazură verde în jurul întregului fund al tortului pentru"iarbă". Pentru a crea "curge lavă" țeavă glazură roșie un sfert din partea de sus a tort în accidente vasculare cerebrale în jos la mijlocul tort cu vârful panglică. Repetați tehnica cu glazură portocalie, începând aproape din partea de sus a tortului și terminând acolo unde glazura roșie începe cu o ușoară suprapunere. Repetați tehnica cu glazură galbenă începând chiar din partea de sus a tortului și suprapuneți glazura portocalie.
Stropiți colorarea gelului galben și roșu în jurul vârfului tortului.
Pentru efectul de fum puneți câteva bucăți de gheață uscată în sticlă lumânare votiv.
Așezați votivul în gaura tortului bunt.
Turnați o cantitate mică de apă caldă în votiv și urmăriți-l fumând.