Tort Tres Leche
Tortul Tres Leche necesită în jur 9 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 1033 calorii, 15g de proteine, și 62g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ouă, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Tres Leche, Cel Mai Bun Tort Tres Leche, și Tort Tres Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor și făinați o tigaie metalică de 13 x 9 inci și puneți-o deoparte.
Bateți împreună făina de tort, praful de copt și sarea într-un bol mediu de amestecare și dați deoparte.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport. Folosind accesoriul cu palete, bateți cu viteză medie până devine pufos, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat zahărul peste 1 minut. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Adăugați ouăle, câte 1 și amestecați pentru a combina bine.
Adăugați extractul de vanilie și amestecați pentru a combina.
Adăugați amestecul de făină în aluat în 3 loturi și amestecați doar până se combină.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și întindeți uniform. Aceasta va părea a fi o cantitate foarte mică de aluat.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când tortul este ușor auriu și atinge o temperatură internă de 200 de grade F.
Scoateți tigaia pentru tort într-un suport de răcire și lăsați să se răcească timp de 30 de minute. Puneți vârful tortului peste tot cu o frigăruie sau furculiță. Lăsați tortul să se răcească complet și apoi pregătiți glazura.
Bateți împreună laptele evaporat, laptele condensat îndulcit și jumătate și jumătate într-o cană de măsurare de 1 litru. Odată combinat, turnați glazura peste tort. Dați la frigider tortul peste noapte.;
Așezați smântâna grea, zahărul și vanilia în vasul unui mixer. Folosind accesoriul pentru tel, amestecați împreună la nivel scăzut până când se formează vârfuri rigide. Treceți la viteză medie și bateți până se îngroașă.
Întindeți toppingul peste tort și lăsați să se răcească la frigider până când este gata de servit.;