Tort Tradițional De Cafea

Tort Tradițional De Cafea
Tortul tradițional de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Tradițional De Cafea, Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Tort de cafea franceză-pregătiți ușor tortul de cafea de casă acasă.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-un castron mare, turnați încet lapte fierbinte în ouă, amestecând constant. Se amestecă 1/2 cană zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă în 1/2 cană de unt topit. Când amestecul este temperatura camerei, se toarnă drojdia dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați făina și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Întoarceți aluatul pe tablă cu făină. Frământați până se omogenizează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Se pune într-un vas uns și se acoperă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați să crească în loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos. Întoarceți și lăsați să crească din nou timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
8
Într-un castron mic, combinați 1 cană de zahăr și 3 linguri de scorțișoară măcinată. Formați aluatul în bile de mărimea nucului. Înmuiați fiecare bilă în unt topit și rotiți-o în zahăr de scorțișoară. Îngrămădiți-vă într-o tigaie Bundt de 10 inci. Acoperiți și lăsați să crească din nou până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista