Tort Revelator Cu Caramel

Tort Revelator Cu Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de Caramel revelator. O porție conține 1427 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătește cartea: tort revelator cu Caramel, Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, și Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Ungeți trei tigăi de tort de 8 inci; tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și făinați tigăile, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de lapte cu albușurile și extractul de vanilie. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați făina cu zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați untul și restul de 3/4 cană de lapte. Bateți la viteză mică până se omogenizează, apoi bateți la viteză medie până se omogenizează, 1 minut. Bateți în amestecul de albuș de ou în 3 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Într-un alt bol, folosind un mixer electric, bateți crema până se formează vârfuri moi. Se amestecă o treime din frisca în aluat, apoi se pliază în restul. Împărțiți aluatul între tigăi și neteziți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți timp de 25 de minute, până când o scobitoare introdusă în centre iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați prăjiturile să se răcească pe un raft timp de 10 minute. Desfaceți prăjiturile și îndepărtați pergamentul. Răsturnați prăjiturile și lăsați să se răcească complet.
8
Într-o cratiță, amestecați 2 1/2 căni de zahăr cu siropul de porumb și laptele. Gatiti la foc moderat, amestecand pana se dizolva zaharul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Presărați restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță adâncă și grea. Gatiti zaharul la foc moderat, rotind ocazional, pana se formeaza un caramel chihlimbar. Turnați cu grijă amestecul de lapte cald peste caramel. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul. Nu mai amestecați și gătiți până când caramelul înregistrează 235 pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, vanilia și 1/4 cană de smântână grea. Strecurați caramelul în vasul unui mixer în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se lasă să se răcească 15 minute.
12
Bateți caramelul la viteză medie, adăugând treptat restul de 1/4 cană de smântână, până la crem, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
13
Setați 1 strat de tort pe o farfurie.
14
Se toarnă suficientă glazură peste strat pentru a acoperi partea superioară. Se acoperă cu un al doilea strat de tort și se acoperă cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
15
Adăugați stratul final de tort și turnați restul de glazură peste vârful tortului, lăsându-l să curgă pe părți. Lucrând rapid, folosiți o spatulă offset pentru a răspândi ușor glazura în jurul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Lăsați tortul să stea 2 ore pentru a seta glazura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista