Tort Proaspăt De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul proaspăt de rubarbă. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 274 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de coajă de portocală, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Încercați Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă peste tort, Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost, și Fermă Proaspătă: Plăcintă Cu Portocale-Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați rubarba și 2/3 cană de zahăr într-un castron. Puneți amestecul de rubarbă într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Bateți 2/3 cană de zahăr și unt la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați oul, bătând bine. Bateți în coaja de portocală și vanilie. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Puneți aluatul peste amestecul de rubarbă.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.