Pop-Art zmeură Icebox tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 580 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, prăjituri celebre cu napolitane de ciocolată Nabisco, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Gheață Cu Zmeură, Tort De Ciocolată Cu Zmeură, și Tort De Gheață Cu Napolitane Cu Ciocolată Cu Zmeură.
Instrucțiuni
1
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 1/2 x 4 x 3 inci cu folie de plastic, asigurându-vă că folia este înfiptă în toate colțurile și că există cel puțin 1 inch care depășește partea superioară a tigaiei pe toate părțile. Lucrând cu câte o prăjitură, întindeți partea mai rotunjită a 9 dintre fursecurile cu napolitane cu un strat subțire de ciocolată topită și așezați 3 dintre ele, cu ciocolata în jos, pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
2
Așezați încă 3 fursecuri pe fiecare parte lungă a tigaiei, cu laturile acoperite cu ciocolată orientate spre tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați tigaia în congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați gelatina peste apa rece într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați zmeura și zahărul într-o cratiță grea de dimensiuni medii și gătiți la foc mediu-mic, amestecând de câteva ori, până când zahărul se dizolvă și amestecul este cald la atingere. Se amestecă amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Gelatină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional.
7
Combinați smântâna grea, framboise și vanilia într-un castron mare și, folosind un mixer electric, bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de zmeură răcit, având grijă să nu dezumflați crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zmeură
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Scoateți tigaia din congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă toată spuma, cu excepția unui sfert, în tigaie. Neteziți partea superioară cu o spatulă de cauciuc. Introduceți restul de 18 napolitane în mousse, aranjându-le vertical în trei rânduri de șase, astfel încât să fie aliniate cu napolitane de ciocolată pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
Cookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
10
Întindeți mousse-ul rămas peste napolitane și neteziți cu spatula. Tigaia trebuie să fie plină până la vârf. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până se fixează complet, peste noapte și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cookie-uri Wafer
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Pentru a se desface, trageți ușor folia de plastic care tapetează tigaia pentru a slăbi tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
12
Așezați un platou de servire peste tigaie și întoarceți-l. Atingeți ușor pentru a elibera. Îndepărtați cu grijă plasticul din tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Tăiați felii și serviți imediat.
14
Retipărit cu permisiunea de la
15
Deserturi Icebox, Martie 2005, De Lauren Chattman, Harvard Common Press