Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 694 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, pudră de espresso instant, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Mochan Icebox, Tort Mocha Chocolate Icebox, și Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: tapetați o tigaie de pâine de 9 inci cu folie de plastic; puneți-l în colțuri și lăsați o consolă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
2
Se amestecă 1/2 cană smântână, marshmallows și pudră espresso într-o cratiță. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand, pana se topesc marshmallows si espresso se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Bezele
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă în ciocolată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Răzuiți într-un castron; lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Turnați restul de 1 1/2 căni de cremă într-un castron; bateți cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți o ceașcă de frișcă în amestec de ciocolată. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată în frisca rămasă, având grijă să nu dezumflați crema. Aranjați 3 cookie-uri într-un singur strat pe partea de jos a tigaie. Răzuiește 1 cană de mousse peste fursecuri și netezește cu o spatulă offset. Stați câte un cookie pe fiecare capăt scurt al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Cookie-uri
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Spatula Offset
Bol
Tigaie
6
Aranjați 3 fursecuri deasupra mousse-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
7
Întindeți uniform un sfert din mousse-ul rămas peste fursecuri. Repetați cu ingredientele rămase, formând 5 straturi de mousse și terminând cu fursecuri. Acoperiți tigaia cu plastic; congelați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Faceți sos: topiți ciocolată și 8 linguri. apă într-un castron așezat peste tigaia cu apă clocotită. Se amestecă lichiorul, dacă se dorește.