Tort Mocha fără Gluten cu cremă de unt de cafea vegană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Mocha fără Gluten cu cremă de unt de cafea vegană. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 746 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 2054 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea nehidrogenată, băutura din lapte de cocos, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort bogat de cafea cu dovleac (fără gluten, Vegan, fără soia), Tort De Cafea Cu Portocale De Afine – Blender) - Fără Gluten Și Vegan, și Dacquoise de nucă cu cremă de unt de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F.Căptușiți fundul a 2 tigăi rotunde de 8 inci cu hârtie pergament și pulverizați fiecare cu gătit spray.In un bol mare de amestecare, Cerneti impreuna amestecul de faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si salt.In un castron de dimensiuni medii, combinați băutura din lapte de cocos, apă caldă, ulei, oțet și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De Cocos
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Hârtie De Orez
Amestec De Făină
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă peste amestecul de făină și se bate 1 minut.Împărțiți uniform aluatul de tort între tigăile de tort pregătite și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 5 minute, apoi se inversează pe raftul de răcire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați margarina și scurtarea într-un bol de amestecare și bateți timp de 1 minute.In un castron mic, dizolvați cafeaua instant în lingura de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
¼ Cană Grămadă De Făină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați cafeaua, zahărul pudră, crema de cafea și vanilia în vasul de amestecare și bateți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Cafea
Rulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați încă o lingură sau 2 din crema de cafea, dacă este necesar, pentru a face crema de unt până la lumină și fluffy.To înghețați, așezați un strat de tort răcit pe platoul de servire sau pe suportul pentru tort. Se acoperă cu jumătate din cremă de unt și se netezește până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Cafea
6
Așezați crema de unt rămasă într-o pungă cu vârf de stea. Se acoperă cu celălalt strat de tort și se pune la frigider pentru 30 de minute. În timp ce se răcește, faceți ganache.
7
Amestecați chipsurile de ciocolată și crema de cafea într-un castron mic pentru microunde și încălziți timp de 30 de secunde. Se amestecă și se încălzește din nou la intervale de 15 secunde, amestecând între ele, până când ciocolata tocmai s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Cremă De Cafea
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă ganache peste vârful tortului răcit. Cu o spatulă offset, întindeți imediat ganache-ul uniform pe partea de sus, apoi părțile laterale ale tortului (ganache se fixează destul de repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
10
Puneți tortul înapoi la frigider pentru încă 30 de minute.Luați punga de conducte cu cremă de unt rămasă și rozete de țeavă pe partea superioară a tortului, începând cu marginea exterioară. Dacă doriți, presărați cu perle de bomboane.