Tort moca umed
Prajitura moca umeda necesita aproximativ 50 de minute de la inceput pana la sfarsit. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 200 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de zahăr granulat, ciocolată, ciocolată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert ieftin. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prajitura cu ciocolată umedă preferată , Prajitura cu morcovi umed și Prajitura umedă și fragedă cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați grătarul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de tort de 9 pe 13 inci cu spray de gătit și lăsați deoparte.
Se amestecă făina, cacao, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron mediu, apoi se cernează ingredientele printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Într-un castron mare, amestecați untul topit și uleiul.
Adăugați ouăle și albușurile și bateți pentru a se încorpora. Încorporați iaurtul, vanilia, zahărul și pudra espresso dizolvată. Topiți ciocolata la cuptorul cu microunde timp de 90 de secunde sau la băutură. Îndoiți ciocolata în aluat.
Adăugați treptat ingredientele uscate cernute și amestecați până se încorporează; nu overbeat.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când prăjitura a crescut frumos și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Combinați toate ingredientele într-un bol și bateți cu un mixer electric de mână până când sunt moale și cremoase.
Întindeți glazura uniform peste tort și tăiați-le în pătrate. Razi fin un patrat mic de ciocolata.
Presărați așchii de ciocolată peste tort.