Tort mexican cu ciocolată/caramel sărat într - o cană
Tort mexican de ciocolată/caramel sărat într-o cană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat, Tort De Budincă De Caramel-Ciocolată Sărat, și Tort De Brânză Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul, pudra de cacao, chipsurile de ciocolată, praful de copt, 1 vârf de sare, piperul cayenne și scorțișoara într-un castron.
Bateți laptele, uleiul de canola, oul și extractul de vanilie împreună într-un castron separat; se amestecă în amestecul de făină. Apăsați ușor caramelele în sare kosher.
Se toarnă aluatul într-o cană sigură pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu caramele sărate.
Gatiti in cuptor cu microunde până când se atinge consistența dorită, 75 până la 100 de secunde.