Banana de nucă de cocos Luau tort necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, ou, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paula ' s Laula Luau Coconut Pie, Tort De Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort De Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Grăsime și făină 1 (12-cană) staniu de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
4
Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare al unui mixer de suport, adăugați untul și zaharurile și bateți până când amestecul este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă în ou până se încorporează. În timp ce mixerul funcționează, adăugați ingredientele uscate și apoi crema. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți în piureul de banane și vanilie. Umpleți fiecare ceașcă de briose 2/3 din drum cu aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Bomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți brioșele până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți cositorul din cuptor și, când este suficient de rece pentru a manipula, transferați brioșele într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Aliniați o tigaie cu o folie de silpat sau aluminiu care a fost unsă cu unt Generos.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați nucile de macadamia cu untul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul cu apa și crema de tartru. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Când siropul atinge o culoare aurie-chihlimbar medie, opriți focul și amestecați jumătate din sirop în bol cu nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Turnați amestecul pe tigaia pregătită și lăsați fragilul să se răcească. La zahărul caramelizat rămas, amestecați cu grijă laptele de nucă de cocos. Răciți complet sosul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Când fragilul s-a răcit, tocați-l aproximativ cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Aranjați un inel de ananas pe o farfurie mică. Inversați un tort pe inelul de ananas. Se acoperă cu o lingură mică de înghețată de nucă de cocos și o stropire de macadamia tocată fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De Inimă
7
Stropiți desertul cu 2 linguri de sos de caramel și garnisiți cu puțină mentă. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.