Tort Individual De Indulgență Cu Ciocolată

Tort Individual De Indulgență Cu Ciocolată
Tort indulgență ciocolata individuale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 1231 calorii, 14g de proteine, și 84G de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de zmeură, ciocolată dulce-amară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Aveți propriul tort și mâncați-l și el (prăjituri individuale de ciocolată), Ciocolata Indulgence Martini, și Prăjituri De Ciocolată Bogate În Indulgență pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
În partea de sus a unui cazan dublu, topiți ciocolata, apoi adăugați untul și zahărul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Adăugați ouăle și bateți până se combină bine; adăugați făină și amestecați numai până se combină. Nu amestecați prea mult sau tortul va fi cauciucat. Ungeți ușor patru căni de aluminiu de unică folosință de 4 uncii, matrițe de brioșă sau ramekins cu spray de copt vegetal. Distribuiți aluatul între cele patru matrițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați matrițele pe o tigaie și coaceți timp de 10 până la 12 minute. Nu coaceți prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se toarnă laptele într-o cratiță cu fund greu de 2 litri, se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Când fierbe, scoateți laptele de pe foc și faceți o ganache adăugând ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți bine, amestecând în marginea cratiței pentru a combina. Ganache trebuie să fie omogen și neted. Puneți ganache deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Într-o cratiță cu fund greu de 1 litru, combinați smântâna grea, untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Așezați cratița la foc mediu-mare și dați la fiert, amestecând ocazional. Untul trebuie topit complet și zahărul complet dizolvat. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, turnați-l în ganache cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Așezați sosul la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând constant cu un bici. Pe măsură ce sosul de ciocolată se gătește, va începe să se îngroaie ușor. Când ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați-l într-un bol curat și uscat. Acoperiți așezând folie de plastic direct deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați sosul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei înainte de a-l păstra la frigider. Când este rece, sosul va deveni suficient de gros pentru a fi scos cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Inversați matrițele pe plăci individuale de servire. Dacă doriți să decorați farfuria, faceți acest lucru cu zmeură proaspătă sau sos de fructe sau ciocolată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Sosul poate fi reîncălzit ori de câte ori este nevoie. Dacă utilizați un cuptor cu microunde, pur și simplu așezați sosul de ciocolată într-un vas cu microunde și încălziți-l la putere medie-mare la intervale de 30 de secunde până când devine lichid. Pe plită, puneți-o într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și amestecați ocazional până devine lichid. Dacă îl păstrați într-o sticlă de stoarcere, îl puteți stropi cu ușurință peste un desert sau puteți decora o farfurie. Se va păstra la frigider până la trei săptămâni. De asemenea, poate fi înghețat până la două luni dacă este depozitat într-un recipient etanș. Dezghețați în frigider și încălziți așa cum este descris mai sus până la lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista