Tort Hershey Bar Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Hershey Bar Bundt. Această rețetă face 12 porții cu 385 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bar Hershey, Tortul de Bar al lui Hershey, și Tort Clasic Hershey Bar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci sau o tigaie Bundt de 12 căni sau aproximativ 16 mini Bundt pans.In un bol mare de amestecare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, cremând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie și ciocolată topită.
Se amestecă împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați alternativ amestecul de făină și Zara, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă siropul de ciocolată.
Coaceți 1 oră și 20 de minute, sau până când testele de tort făcut. Se răcește în tigaie 10 minute. Întoarceți-vă pe grătar și lăsați-l să se răcească complet. Dacă faceți Mini Bundts, coaceți timp de 25 de minute la 163°.
Stropiți cu glazură de brânză cremă sau pur și simplu pudrați-o cu zahăr pudră.