Tort Gumdrop
Tortul cu Gumdrop ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 465 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 52 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de extract de lămâie, unt, gumdrops și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Gumdrop, Tort Gumdrop 1975, și Tortul gumdrop al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Grăsime și făină 10 tigaie tub inch. Pune deoparte.
Într-un castron mare de amestecare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând.
Într-un castron separat, Cerneți ingredientele uscate împreună și pliați în amestec cremă alternativ cu apă. Înveliți stafidele și gumdrops cu făină. Se amestecă aromele, gumdrops și stafide în amestec cremă.
Se amestecă bine și se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți timp de 1 1/2 ore.