Tort festiv de Holly
Prajitura festiva Holly este un desert care serveste 12. Pentru 1,35 USD per portie , aceasta reteta acopera 8% din necesarul zilnic de vitamine si minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 42 g de grăsimi și un total de 944 de calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită pudră de bezea, sirop de porumb, extract limpede de vanilie și apă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de prăjituri festive , Prajitura regelui festiv și Prajitura de merișoare festive .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 325° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați zahărul de cofetă și pudra de bezea. Într-un castron mare al unui mixer cu suport greu, combinați scurtarea, laptele, extractele și aromele. Bateți amestecul de zahăr (amestecul va fi tare).
Folosind un cuțit zimțat, nivelați blatul prăjiturii dacă este necesar.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire. Într-un castron mic, combinați 1 cană de glazură și 2 lingurițe de apă; întins peste tort.
Se unge cu umplutură de zmeură. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Într-un castron mic, combinați 2 căni de glazură și 4 lingurițe de apă; blat și părți laterale ale tortului.
Pentru marginea coajelor: Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de glazură și 1/2 linguriță de apă. Folosind vârful cochiliei #21, marginea cochiliei țevii de-a lungul marginii de jos a prăjiturii.
Combinați 1/2 cană de glazură, sirop de porumb și 1/2 linguriță de apă; nuanță culoarea dorită de verde cu colorant alimentar de frunze și verde de pădure. Apăsați ușor un 1-1/2-in. tăietor de prăjituri cu frunze de ilucină în glazură. Folosind vârful rotund #2 cu glazură verde și lucrând câte o frunză, conturați adâncitura frunzei. Folosind o pensulă umezită curată, periați imediat contururile frunzelor spre centru. Umeziți peria după cum este necesar. Repeta.
Combinați 1/4 de cană de glazură și 1/4 de linguriță de apă; nuanță verde pădure. Folosind vârful rotund #2, ramuri de țeavă.
Combinați 1/2 cană de glazură și 1/2 linguriță de apă; nuanță roșie. Folosind vârful rotund nr. 2, trageți fructe de pădure.
Adăugați o linie roșie festonată deasupra marginii cochiliei; țeavă puncte de glazură verde dacă se dorește. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desert în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.