Salată cu gelatină cremoasă și fructată
Salata cu gelatină cremoasă și fructată ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați mandarine, ananas, smântână grea pentru frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca aperitiv. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mucegai cu gelatină cu fructe, Salată cremoasă de gelatină cu afine și Salată cu fructe cu pui cu sos cremos ușor de semințe de mac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Adăugați șerbet; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă portocalele, ananasul și bezele. Incorporati frisca.
Se toarnă într-un bol de servire cu 6 căni. Se acoperă și se dă la frigider pentru 3-4 ore sau până când se fixează.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Louis Guntrum Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.