Tortul Espresso cu ciocolată fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 612 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, boabe de espresso acoperite cu ciocolată, cafea tare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 22%. Încercați Tort Espresso De Ciocolată Fără Gluten Fără Ouă, Tort Espresso Cu Ciocolată Fără Gluten, și Fursecuri cu ciocolată fără Gluten: umplute cu Espresso și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți cu generozitate partea inferioară numai a tăvii rotunde (8 sau 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bate tort se amestecă, 1 ceasca de cafea, unt și ouă în castron mare la viteză mică de mixer electric 30 de secunde, apoi la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginilor interioare ale tigaiei; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
5
În castron mic, se amestecă împreună glazura si 2 linguri de cafea; retrase din circuitul agricol. Într-un castron mare, bateți frișca până la vârfuri rigide. Bateți amestecul de glazură în frișcă până când este suficient de rigid pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați tortul răcit pe jumătate orizontal.
7
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus pe farfuria de servire; întindeți o treime din amestecul de frișcă peste tort; deasupra cu jumătatea rămasă de tort, tăiată cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți amestecul de frișcă rămas deasupra și partea laterală a tortului. Aranjați fasolea espresso peste tort. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.