Tort Espresso Cu Ciocolată Fără Gluten
Tortul Espresso cu ciocolată fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 612 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, boabe de espresso acoperite cu ciocolată, cafea tare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 22%. Încercați Tort Espresso De Ciocolată Fără Gluten Fără Ouă, Tort Espresso Cu Ciocolată Fără Gluten, și Fursecuri cu ciocolată fără Gluten: umplute cu Espresso și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți cu generozitate partea inferioară numai a tăvii rotunde (8 sau 9 inci).
Bate tort se amestecă, 1 ceasca de cafea, unt și ouă în castron mare la viteză mică de mixer electric 30 de secunde, apoi la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginilor interioare ale tigaiei; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
În castron mic, se amestecă împreună glazura si 2 linguri de cafea; retrase din circuitul agricol. Într-un castron mare, bateți frișca până la vârfuri rigide. Bateți amestecul de glazură în frișcă până când este suficient de rigid pentru a se răspândi.
Tăiați tortul răcit pe jumătate orizontal.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus pe farfuria de servire; întindeți o treime din amestecul de frișcă peste tort; deasupra cu jumătatea rămasă de tort, tăiată cu fața în jos.
Întindeți amestecul de frișcă rămas deasupra și partea laterală a tortului. Aranjați fasolea espresso peste tort. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.