Tort Doberge

Tort Doberge
Doberge tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1441 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, amidonul de porumb, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Tort Doberge, Tort De Lămâie Doberge, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 3 tigăi de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți albușurile de 4 ouă într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: vârful vârfului format de albușurile de ou ar trebui să se onduleze ușor. Pune deoparte. Rezervați gălbenușurile de ou într-un castron mic. Cerneti impreuna faina de tort si praful de copt intr-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți 3/4 cană de unt, 2 căni de zahăr și 1/2 linguriță de sare cu un mixer electric într-un bol mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați gălbenușurile de ou rezervate pe rând, permițând fiecărui gălbenuș să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Se toarnă amestecul de făină de tort alternativ cu 1 cană de lapte, amestecând până se încorporează. Se amestecă sucul de lămâie și 1 linguriță extract de vanilie în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Făină De TortFăină De Tort
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Bateti albusurile batute de cateva ori; folosiți un tel sau o spatulă de cauciuc pentru a plia 1/3 din amestecul de albus de ou în aluat pentru a-l ușura. Îndoiți albușurile de ou rămase, amestecând doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite și se întinde uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este maro auriu deschis și doar trăgând din părțile laterale ale tigaiei, 15 până la 20 de minute. Nu coaceți prea mult. Se răcește în tigăi timp de 5 minute, apoi se inversează pe rafturile de răcire pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a face cremă: combinați 1 1/2 căni zahăr, 1/2 linguriță sare, 1/4 cană făină, amidon de porumb și 1/4 cană pudră de cacao într-o cratiță și amestecați bine. Într-un castron separat, bateți restul de 1/2 cană de zahăr în 4 ouă bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă 4 căni de lapte integral în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți de pe foc și turnați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați ciocolata tocată și amestecați până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
13
Întoarceți crema în cratiță și gătiți, amestecând constant, la foc mediu până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt și 1 lingură de extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
15
Transferați crema într-un bol și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Pentru a face cremă de unt: așezați 1 cană de unt înmuiat într-un bol de amestecare. Bateți treptat în 3 căni zahărul cofetarilor cernuți. Bateți în 1 cană pudră de cacao cernută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
17
Se amestecă în 1 linguriță extract de vanilie pentru a face o înghețare netedă. Dacă glazura este prea rigidă, adăugați o lingură de apă fierbinte sau după cum este necesar, stropind-o foarte încet și amestecați bine până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
18
Pentru a face ganache: așezați chipsuri de ciocolată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
19
Încălziți smântâna grea într-o cratiță până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
20
Se ia de pe foc și se toarnă peste chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
21
Se lasă să stea 3 minute, apoi se amestecă, răzuind părțile laterale și fundul vasului, până se omogenizează. Se amestecă 2 lingurițe extract de vanilie. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se acoperă și se lasă deoparte. Ganache trebuie să fie răspândit și să nu fie ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Pentru a asambla tortul: folosind un cuțit lung zimțat și o mișcare blândă de tăiere, feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal. Acoperiți placa de tort cu benzi de hârtie pergament sau folie pentru o curățare mai ușoară. Puneți o bucată de cremă de unt în centrul farfuriei pentru a împiedica schimbarea tortului. Puneți o jumătate de tort pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
23
Întindeți umplutura de cremă pe stratul de tort, având grijă să nu o întindeți prea aproape de margine (greutatea straturilor de tort o va face să se răspândească). Așezați ușor o altă rundă de tort deasupra primului și repetați cu un alt strat de cremă. Repetați cu straturile rămase și cremă, topping cremă cu ultimul strat de tort. Răciți tortul timp de 30 de minute pentru a-l permite să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
24
Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului cu cremă de unt de ciocolată. Se răcește timp de 30 de minute, pentru a fi ferm și setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
25
Întindeți tortul înghețat cu ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
26
Îndepărtați benzile de pergament sau folia de aluminiu de pe placa de tort. Păstrați tortul în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista