Tort Decadent de ciocolată cu sos de zmeură
Tortul de ciocolată Decadent cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zmeură, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Tort de ciocolată Decadent pe un pat de sos de zmeură, Tort Decadent de ciocolată cu sos de zmeură, și Tort Decadent De Cafea Cu Zmeură De Alune.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 325 F. grăsime de jos și partea laterală a 8-inch springform pan sau 9-inch tort rotund pan cu scurtare. Într-o cratiță grea de 2 litri, topiți 1 cană chipsuri de ciocolată și 1/2 cană unt la foc mediu, amestecând ocazional. Se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine; pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată în albușuri de ou.
Coaceți springform pan 35 până la 40 de minute, rotund tort pan 30 până la 35 de minute, sau până când scobitoare introdus în centru iese curat (partea de sus va apărea uscat și crăpat). Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul părții tortului pentru a slăbi; îndepărtați partea tăvii cu formă de arc.
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tort; întoarceți raftul și tortul.
Îndepărtați partea inferioară a tăvii cu formă de arc sau a tăvii rotunde pentru tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, adăugați suficientă apă în sucul de zmeură rezervat pentru a măsura 1 cană. În cratița de 1 litru, amestecați 1/4 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă sucul și zmeura dezghețată.
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Așezați strecurătoarea mică peste bolul mic.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele. Se amestecă lichiorul în amestec; pus deoparte.
Așezați tortul pe farfuria de servire. În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mediu, amestecând ocazional, până când chipsurile se topesc.
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Așezați frisca în punga de decorare prevăzută cu vârf de stea. Pipă o rozetă pe fiecare porție.
Se ornează cu zmeură proaspătă.