Tort De Șerbet Tropical
Tortul de șerbet Tropical este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 411 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână tort cu mâncare înger, nucă de cocos, șerbet de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Serbet Tropical, Șerbet Tropical De Ultimă Oră, și Sherbet de Guanabana cu fructe tropicale.
Instrucțiuni
Înfășurați tortul în folie de plastic și congelați timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 163°.
Întindeți nuca de cocos într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc ușor, 13 până la 15 minute, amestecând ocazional.
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Lăsați șerbetul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute pentru a se înmuia. (Timpii în picioare pot varia; șerbetul trebuie să fie suficient de moale pentru a se întinde cu o spatulă sau un cuțit de unt.) Folosind un cuțit zimțat, feliați tortul orizontal în 4 straturi egale.
Așezați stratul de tort de jos pe o farfurie de servire. Folosind o mică spatulă offset, întindeți șerbetul de piersici într-un strat uniform peste tort. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apăsând ușor și se întinde uniform cu șerbet de zmeură. Se acoperă cu al treilea strat de tort, apăsând ușor și se întinde uniform cu șerbet de ananas. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Înfășurați tortul în folie de plastic și congelați cel puțin 4 ore.
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți smântâna până se spumează; adăugați treptat zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și coaja, dacă doriți, bătând până se formează vârfuri rigide.
Întindeți amestecul de frișcă deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați ușor nuca de cocos pe părțile laterale ale tortului; presărați blatul uniform cu nucă de cocos. Congelați timp de 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul congelat funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.