Tort De Șantier
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de șantier. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 610 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână porumb cu bomboane, amestec de prăjituri cu ciocolată betty, glazură de vanilie betty rich & creamy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Ziua De Naștere Pentru Construcții, Tort De Construcție Oreo Cu Ciocolată, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor rotunde de tort de 2 (8 inci) cu spray de scurtare sau gătit.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați prăjiturile de la 30 de minute la 1 oră sau până când sunt ferme.
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos. În castron mediu, amestecați 2 recipiente glazură de ciocolată cu 1/2 recipient glazură de vanilie.
Se întinde cu 1/2 cană de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Întindeți un strat subțire de glazură peste tort pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați un sfert din stratul superior de tort (așa cum se arată în fotografie). În castron, zdrobiți tortul îndepărtat și amestecați cu 1/2 cană glazură pentru a arăta ca murdăria. Mound murdărie pe tort. Înghețați tortul rămas gros cu glazura rămasă.
Într-un castron mic, nuanțați aproximativ 1/3 cană glazură de vanilie cu culoarea portocalie a alimentelor.
Așezați pe tort în cercuri pentru conuri de construcție; deasupra cu porumb bomboane. Într-un castron mic, nuanțați aproximativ 1/2 cană glazură de vanilie cu culoare verde pentru iarbă; așezați în jurul tortului.
Puneți camioanele pe tort.
Așezați bomboane în formă de stâncă în camioane.