Tort De Înghețată Topit Cu Unt De Arahide Vegan În Zig-Zag
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 408 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată fără lactate, pudră de cacao, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Vegan Mochan Migdale Fudge Topit Tort De Înghețată, Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de minute.scoateți înghețata din congelator și puneți-o deoparte într-un castron care să permită topirea.
Se amestecă inul și apa într-un castron mic și se lasă deoparte.
Se amestecă făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un amestec mediu bowl.In un castron mare de amestecare, bateți împreună untul, zahărul, amestecul de in și vanilia.
Adăugați înghețata topită.Adăugați treptat amestecul de făină
Se toarnă într-o tigaie unsă de 9 inci.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.Se răcește complet înainte de a adăuga glazură și ganache.
Se amestecă făina și cacao și se lasă deoparte.
Se amestecă untul, zahărul, uleiul și untul de arahide cu un mixer electric pe mediu timp de un minut. Se amestecă în cremă, urmată de amestecul de făină.Se dă la frigider timp de 10 până la 30 de minute înainte de glazurarea tortului
Combinați ingredientele și încălziți într-o cratiță mică până se topește.