Tort De Înghețată Marmorată Cu Cafea Cu Nucă De Cocos

Tort De Înghețată Marmorată Cu Cafea Cu Nucă De Cocos
Tort de înghețată marmorată cu cafea de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de cafea premium, firimituri de napolitane de ciocolată, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Umed Și Marmorat, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Înghețată De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Mucegai linie cu un strat dublu de hârtie pergament, permitândcâțiva centimetri de consola de-a lungul fiecărei părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Amestecați firimiturile, pudra de espresso și untul și apăsați pe fundul mucegaiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
UntUnt
4
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute, apoi răciți complet în matriță pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Scoateți și aruncați înghețata și sorbetul alternativ în matriță în 1 strat până când crusta este acoperită, apoi neteziți cu spatula offset până la plat. Faceți un alt strat în același mod. Congelați, acoperit cu folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți smântâna, siropul de porumb, zahărul brun, cacao, sarea și jumătate de ciocolată la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat, amestecând până când ciocolata se topește. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați untul, vanilia și ciocolata rămasă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
3
Se răcește sosul de fudge pentru a se încălzi, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
SosSos
4
Se toarnă sosul cald peste stratul de înghețată și se îngheață din nou, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SosSos
5
Îndepărtați tortul apucând ambele capete ale pergamentului și transferați-l pe un platou. Folosind o spatulă pentru a stabiliza sfârșitul tort, glisați cu grijă pergament de sub tort.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit într-un recipient sau borcan etanș. Reîncălziți înainte de utilizare.* Tortul se păstrează, învelit bine în folie de plastic și apoi în folie, 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista