Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie
Rețeta tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. Acest desert are 394 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Bon Appetit are 72 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de sare, pudră naturală de cacao, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă, și Tort cu strat de bezea, ciocolată și cremă Kirsch pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.