Tort de înghețată cu ciocolată-cireșe, fistic și zmeură
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 852 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ciocolată cu lapte importată în Baton, înghețată cu fistic, fursecuri amaretti suplimentare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu fistic și lămâie cu glazură de smântână cu ciocolată albă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cireșele de tartă uscate și sucul de portocale într-o cratiță mică grea până când tot lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește complet.
Tapetați tigaia metalică de 9x9x2 inci cu folie, extinzându-se peste părțile laterale ale tigaiei. Măcinați mărunt fursecurile și migdalele în procesor; adăugați unt și procesați până se formează firimituri umede. Apăsați firimiturile pe fundul tăvii căptușite cu folie.
Amestecați înghețata de ciocolată, ciocolata tocată și amestecul de cireșe într-un castron mediu. Lingură peste crustă; blat neted. Înghețați 30 de minute. Blat cu sorbet de zmeură; blat neted. Înghețați 30 de minute.
Amestecați înghețata de fistic și coaja de portocală într-un alt castron mediu. Lingură peste sorbet; blat neted (înghețata va veni până la vârful tigaiei). Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Folosind folie ca ajutor, ridicați tortul de înghețată din tigaie; îndepărtați folia. Folosiți spatula înmuiată în apă fierbinte pentru a netezi laturile tortului.
Transferați tortul pe platou.
Garnisiți blatul tortului cu bucle de ciocolată sau fursecuri amaretti înmuiate la jumătatea drumului în sosul de Fudge fierbinte la temperatura camerei.
Tăiați tortul în pătrate.
Se servește cu sos fierbinte de Fudge.
Înmuiați înghețata și sorbetul în cuptorul cu microunde la maxim în două până la trei intervale de 10 secunde până când sunt suficient de moi pentru a se răspândi. * Macaroane de migdale italiene ușoare și aerisite, care sunt disponibile la unele supermarketuri și piețe italiene.