Tort De Înger Cu Bomboane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Tort De Înger Cu Bomboane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Tort de înger cu bomboane cu conținut scăzut de grăsimi este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de amestec de tort alimentar înger, topping bătut, budincă instant de ciocolată cu lapte și umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Candy Cane Înger Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaia pentru tort cu mâncare înger (tigaie cu tub).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Scoateți din tigaie. Împărțiți tortul orizontal pentru a face 2 straturi. (Pentru a împărți, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung, zimțat.)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Bateți laptele și budinca și umplutura de plăcintă (uscată) într-un castron mare, folosind un tel de sârmă sau un bătător de mână, până la amestecare. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Budincă și PlăcintăUmplutură De Budincă și Plăcintă
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată între straturile de tort; întindeți amestecul rămas deasupra. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
5
Presărați bomboane deasupra tortului chiar înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista