Tort De Înger Cu Bomboane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Tort de înger cu bomboane cu conținut scăzut de grăsimi este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de amestec de tort alimentar înger, topping bătut, budincă instant de ciocolată cu lapte și umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Candy Cane Înger Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaia pentru tort cu mâncare înger (tigaie cu tub).
Scoateți din tigaie. Împărțiți tortul orizontal pentru a face 2 straturi. (Pentru a împărți, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung, zimțat.)
Bateți laptele și budinca și umplutura de plăcintă (uscată) într-un castron mare, folosind un tel de sârmă sau un bătător de mână, până la amestecare. Îndoiți în topping biciuit.
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată între straturile de tort; întindeți amestecul rămas deasupra. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Presărați bomboane deasupra tortului chiar înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.