Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu vin alb. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu lapte bătut cu vin de Port, Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort, și Tort alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie cu tub canelat (cum ar fi Bundt circulator) cu spray de gătit și acoperiți ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/4 cană zahăr alb, zahăr brun și scorțișoară împreună într-un castron. Bateți uleiul vegetal, apa, 1/2 cană de vin alb și ouăle în amestecul de făină folosind un mixer electric până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Zahăr Brun
Amestec De Tort
Zahăr Granulat
Vin Alb
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
5
Combinați 1/2 cană zahăr alb, unt, 1/4 cană vin alb împreună într-o cratiță imediat după scoaterea tortului din cuptor. Gatiti amestecul de zahar, amestecand continuu, la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste, 3 pana la 5 minute. Lingură 1/2 glazura peste tort în timp ce tortul este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Vin Alb
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
6
Invertit tort răcit pe o placă de tort și lingura rămase glazura peste partea de sus a tort. Lăsați tortul să absoarbă glazura, aproximativ 15 minute. Tort de praf cu zahăr de cofetari.