Tort De Vin Alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu vin alb. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu lapte bătut cu vin de Port, Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort, și Tort alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie cu tub canelat (cum ar fi Bundt circulator) cu spray de gătit și acoperiți ușor cu făină.
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/4 cană zahăr alb, zahăr brun și scorțișoară împreună într-un castron. Bateți uleiul vegetal, apa, 1/2 cană de vin alb și ouăle în amestecul de făină folosind un mixer electric până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă, aproximativ 1 oră.
Combinați 1/2 cană zahăr alb, unt, 1/4 cană vin alb împreună într-o cratiță imediat după scoaterea tortului din cuptor. Gatiti amestecul de zahar, amestecand continuu, la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste, 3 pana la 5 minute. Lingură 1/2 glazura peste tort în timp ce tortul este încă cald.
Invertit tort răcit pe o placă de tort și lingura rămase glazura peste partea de sus a tort. Lăsați tortul să absoarbă glazura, aproximativ 15 minute. Tort de praf cu zahăr de cofetari.