Tort De Unt Chewy

Tort De Unt Chewy
Tort de unt Chewy necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 373 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, amestecul de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Unt De Arahide Chewy, Flori De Unt De Arahide Chewy, și Chewy Unt De Arahide Blondies.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, margarina, 1 ou și 2 lingurițe de vanilie. Apăsați într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Folosind același bol, combinați crema de brânză, 2 ouă, 2 lingurițe de vanilie și 4 căni de zahăr pentru cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă împreună până se omogenizează.
5
Se toarnă peste amestecul de tort.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute. Tortul se va ridica în jurul părților laterale ale tigaiei și va arăta căzut când ați terminat. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista