Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan

Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mămăligă cu brânză cu ciuperci și Seitan. O porție conține 996 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de bușteni polenta gata preparată, făină, fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Ciuperci sarmale cu mamaliguta Branzoasa, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți ușor un vas de copt superficial de 2 până la 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți făina până se omogenizează, apoi gătiți roux, șoptind frecvent, până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați lapte în roux în 2 loturi, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se ia de pe foc și se amestecă în Fontina, jumătate de Gruyulinculrore, nucșoară și 3/4 linguriță de sare. Acoperiți și lăsați deoparte, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
GruyereGruyere
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand, pana cand incepe sa devina auriu pal. Se amestecă ciupercile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați seitan și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile și seitanul sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
SeitanSeitan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați apă și gătiți scurt, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1
Întindeți 1/2 cană de sos de brânză în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Feliați 1 buștean de mămăligă în runde groase de 1/4 inch și aranjați suficiente runde pentru a acoperi fundul vasului, suprapunându-se ușor. Lingurați jumătate de umplutură uniform peste mămăligă, apoi întindeți cu jumătate din sosul de brânză rămas (aproximativ 1 cană). Feliați suficiente runde din al doilea jurnal pentru a forma un al doilea strat. Acoperiți cu umplutura rămasă, apoi sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
MamaligaMamaliga
3
Se presara cu restul de Gruyingincrour și se coace până când partea de sus este doar barbotare și ușor rumenit, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
- Lasagna poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.- Orice buștean de mămăligă rămas poate fi feliat și sotat în ulei sau unt pentru a fi servit cu ouă la micul dejun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă PregătităMămăligă Pregătită
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista