Tort de trufe cu căpșuni Fudge Lover

Tort de trufe cu căpșuni Fudge Lover
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu trufe de căpșuni al fudge Lover. Această rețetă servește 12. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de frișcă, ulei vegetal, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort de brânză cremă Fudge Lover, Cupcakes pentru iubitorii de trufe, și Unt de arahide iubitor de Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mare, puneți ciocolata tocată; pus deoparte. În cratița de 2 litri, încălziți frișca și untul la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul se topește și amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
4
Linia de jos a 9-inch springform pan cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Tăiați tortul în cuburi de 1 inch. Într-un castron mare, bateți jumătate din cuburile de tort la viteză mică până când tortul este sfărâmicios.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați cuburile de tort rămase și 1 3/4 căni de ganache (rezervați ganache rămas pentru topping). Bateți la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie până când se combină bine (amestecul va arăta ca fudge). Îndoiți în 2 căni de căpșuni tăiate. Se amestecă amestecul în tigaie cu arc; blat neted. Acoperiți cu folie de plastic; congelați aproximativ 45 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi amestecul de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe tigaie; întoarceți tigaia și farfuria. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu ganache rezervat. Aranjați jumătățile de căpșuni deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de copt cu microunde și 1/2 linguriță de ulei neacoperit la 45 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
10
Așezați într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați colțul mic al pungii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Stropiți deasupra tortului. Dați la frigider până când este gata de servit. Cel mai bine servit în aceeași zi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista