Tort De Tapioca
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu Tapioca ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 817 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână extract de nucă de cocos, ouă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Tapioca, Rețetă De Tort Cu Nucă De Cocos Tapioca, și Kuih Bingkan Ubi Kayu (Tort De Tapioca La Cuptor).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor Tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de copt cu aromă de unt; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle și sucul alb de afine. Folosiți un mixer electric pentru a bate aluatul de tort la viteză mică timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți timp de 2 minute la viteză medie.
Împărțiți aluatul uniform în tigăi pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 32 până la 35 de minute sau până când testerul iese curat.
Între timp, faceți umplutura de budincă de tort: combinați amestecul de budincă, laptele de cocos, 1 linguriță extract de nucă de cocos și 1/2 cană nucă de cocos mărunțită într-o cratiță medie.
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați glazura și 2 lingurițe de extract de nucă de cocos; pus deoparte.
Cu un cuțit zimțat, tăiați straturile de tort pe jumătate orizontal; pus deoparte.
Umpleți punga de patiserie sau punga cu fermoar cu o treime din glazură; pus deoparte.
Așezați 1/2 dintr-un strat de tort pe placa de servire și introduceți un inel de glazură în jurul marginii superioare. Umpleți mijlocul inelului cu 1/3 de budincă. Repetați cu încă 2 straturi.
Așezați stratul final de tort deasupra. Înghețați în afara tortului cu glazura rămasă.
Top tort mat cu afine și nucă de cocos mărunțită și se servește cu sos de afine.
Combinați toate ingredientele în cratiță.
Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 3 pana la 6 minute sau pana cand jeleul este dizolvat si sosul s-a ingrosat.