Tort De Tapioca

Tort De Tapioca
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu Tapioca ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 817 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână extract de nucă de cocos, ouă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Tapioca, Rețetă De Tort Cu Nucă De Cocos Tapioca, și Kuih Bingkan Ubi Kayu (Tort De Tapioca La Cuptor).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor Tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de copt cu aromă de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle și sucul alb de afine. Folosiți un mixer electric pentru a bate aluatul de tort la viteză mică timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți timp de 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane De Culoare Albastră, Forma „U” Ruptă Pentru A Face Un „mâner De Ceașcă” și Partea Dreaptă Ruptă în Bucăți MiciBastoane De Bomboane De Culoare Albastră, Forma „U” Ruptă Pentru A Face Un „mâner De Ceașcă” și Partea Dreaptă Ruptă în Bucăți Mici
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Împărțiți aluatul uniform în tigăi pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 32 până la 35 de minute sau până când testerul iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, faceți umplutura de budincă de tort: combinați amestecul de budincă, laptele de cocos, 1 linguriță extract de nucă de cocos și 1/2 cană nucă de cocos mărunțită într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Într-un castron mic, amestecați glazura și 2 lingurițe de extract de nucă de cocos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Cu un cuțit zimțat, tăiați straturile de tort pe jumătate orizontal; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Umpleți punga de patiserie sau punga cu fermoar cu o treime din glazură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Așezați 1/2 dintr-un strat de tort pe placa de servire și introduceți un inel de glazură în jurul marginii superioare. Umpleți mijlocul inelului cu 1/3 de budincă. Repetați cu încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
4
Așezați stratul final de tort deasupra. Înghețați în afara tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
5
Top tort mat cu afine și nucă de cocos mărunțită și se servește cu sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Combinați toate ingredientele în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 3 pana la 6 minute sau pana cand jeleul este dizolvat si sosul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista