Tort de sfeclă de păstârnac de agave fără Gluten

Tort de sfeclă de păstârnac de agave fără Gluten
Tortul de sfeclă de păstârnac Agave fără Gluten este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 668 calorii, 10g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nectar de agave, nuci de macadamia, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Tort de mâncare înger fără Gluten (îndulcit cu Agave!), Sos de mere îndulcit cu Agave (natural fără Gluten), și Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista