Tort De Sfeclă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de făină, sfeclă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sfeclă Poloneză, Tort De Sfeclă De Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și 1/4 cană de unt; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Între timp, într-un castron mare, cremă restul de unt și zahăr brun până când este ușor și pufos. Bateți în ouă.
Într-un castron mic, combinați amestecul de ciocolată, sfecla și vanilia.
Bateți în amestec cremă (amestecul va apărea separat).
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos.
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Coaceți la 375 de minute pentru 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Înainte de servire, praf cu zahăr de cofetari.