Tort De Scorțișoară-Mere
Tortul cu scorțișoară și mere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere de la Roma, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Scorțișoară, Tort Cu Scorțișoară De Mere, și Tort De Scorțișoară-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți 1 1/2 căni de zahăr, margarină, vanilie și cremă de brânză la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos, bătând la viteză mică până la amestecare.
Combinați 1/4 cană de zahăr și scorțișoară.
Combinați 2 linguri de amestec de scorțișoară și măr într-un castron și amestecați amestecul de mere în aluat.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit și se presară cu amestecul de scorțișoară rămas.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Răciți tortul complet pe o grătar și tăiați-l cu un cuțit zimțat.
Notă: puteți face acest tort și într-o tigaie pătrată de 9 inci sau într-o tigaie cu arc de 9 inci; reduceți doar timpul de gătit cu 5 minute.