Tort De Rom Cu Ananas Din Puerto Rico
Puerto Rican ananas Rom tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 601 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 602 de fani. Mergeți la magazin și ridicați rom, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puertorican Coquito, Portorican Sofrito, și Crab Portorican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați zahărul brun și 1 cană de rom și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce cu aproximativ 1/
Adăugați feliile de ananas, amestecând ușor pentru a le acoperi în glazură, apoi lăsați-le să stea aproximativ 3 minute.
Transferați feliile de ananas pe fundul unei tigaie pătrate de 9 inci, aranjându-le pentru a acoperi fundul.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la înălțime până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți pe mediu până se încorporează complet.
Adăugați vanilia și romul și bateți timp de 30 de secunde. Îndoiți făina și sarea. Răsturnați aluatul (va fi gros) peste ananasul din tigaie.
Presărați nucile pecan peste aluat și coaceți până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 15 minute, apoi întoarceți-l pe o farfurie de servire, astfel încât ananasul să fie deasupra. Face înainte: tort fi coapte în avans, acoperite, și se păstrează la temperatura camerei până la 10 ore.
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați glazura de rom și restul de 1/2 cană de rom și încălziți până se încălzește.
Tăiați tortul în pătrate și serviți cu înghețată de vanilie și glazură caldă de rom.