Tort De Rom Cu Ananas Din Puerto Rico

Tort De Rom Cu Ananas Din Puerto Rico
Puerto Rican ananas Rom tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 601 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 602 de fani. Mergeți la magazin și ridicați rom, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puertorican Coquito, Portorican Sofrito, și Crab Portorican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați zahărul brun și 1 cană de rom și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce cu aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați feliile de ananas, amestecând ușor pentru a le acoperi în glazură, apoi lăsați-le să stea aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Transferați feliile de ananas pe fundul unei tigaie pătrate de 9 inci, aranjându-le pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la înălțime până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți pe mediu până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați vanilia și romul și bateți timp de 30 de secunde. Îndoiți făina și sarea. Răsturnați aluatul (va fi gros) peste ananasul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați nucile pecan peste aluat și coaceți până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 15 minute, apoi întoarceți-l pe o farfurie de servire, astfel încât ananasul să fie deasupra. Face înainte: tort fi coapte în avans, acoperite, și se păstrează la temperatura camerei până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați glazura de rom și restul de 1/2 cană de rom și încălziți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați tortul în pătrate și serviți cu înghețată de vanilie și glazură caldă de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ROMROM
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista