Tort de pâine cu ciocolată Entenmann
Tortul de pâine cu ciocolată Entenmann ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 818 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lichior de cafea, sirop de porumb, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-urile cu ciocolată ale lui Entenmann, Cookie-urile cu ciocolată imitatoare Entenmann, și Tortul cu firimituri de afine al lui Entenmann.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți două tigăi de pâine de 9x5x3 inci și tapetați cu hârtie pergament.
Combinați făina și sarea într-un castron și dați deoparte.
Cu un mixer electric, cremați untul și zahărul până devin palide și pufoase. Se amestecă extractul de vanilie.
Într-un castron mare, bateți ușor cele 8 ouă și adăugați la amestecul de unt și zahăr. Îndoiți făina și amestecați bine. Îndoiți chipsurile de ciocolată semidulce în aluatul finit. Împărțiți aluatul între tigăi.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, aproximativ 65 de minute.
Lăsați să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 30 de minute înainte de a le scoate din tigăi.
Pentru a face glazură, încălziți chipsurile de ciocolată, lichiorul de cafea, extractul de vanilie și siropul ușor de porumb într-un vas de sticlă așezat într-o tigaie fierbinte cu apă.
Bateți până se omogenizează.
Se toarnă peste tort și pentru un tratament special se servește cu frișcă.