Tortul de portocale-migdale cu glazură de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, portocale, triunghiuri portocalii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Tort de portocale-migdale cu glazură de ciocolată, Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de ciocolată-unt, și Tort de migdale de ciocolată cu glazură de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Praf cu făină; atingeți excesul. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) în fâșii din portocale. Tăiați grosolan suficientă coajă pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Portocaliu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuptor
2
Combinați făina, 1 cană de migdale, praful de copt și sarea în procesor; se amestecă până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 2 căni de zahăr și coaja de portocală în procesor; amestecați până când coaja este tocată fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Zahăr
5
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați amestecul de zahăr și bateți până devine pufos. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
7
Se amestecă laptele și ambele extracte în castron mic. La viteză mică, bateți amestecul de făină în amestec de ouă alternativ cu amestecul de lapte în 3 adaosuri fiecare. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 5 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Se fierbe 1 1/2 cană suc proaspăt de portocale și rămâne Generos 1 lingură de zahăr într-o cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
9
Periați amestecul de suc cald peste vârfurile de prăjituri răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
10
Așezați 1 strat de tort, cu sirop de portocale în sus, pe platoul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Sirop
11
Întindeți 1 cană glazură de ciocolată peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi 1 cană glazură. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu siropul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Sirop
Glazură
12
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.) Aranjați migdale suplimentare, triunghiuri portocalii și frunze de mentă în jurul marginii superioare a tortului. Feliați tortul și serviți.