Sandvișuri Felafel la cuptor
Rețeta Sandvișuri Felafel la cuptor poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 17 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii, pâine pita, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri Felafel la cuptor, Sandvișuri cu vinete la cuptor și Sandvișuri cu brunch la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Combinați toate ingredientele felafel, cu excepția 1 lingură de ulei de măsline, în bolul unui robot de bucătărie. Procesați timp de 10 secunde. Opriți motorul și răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi pulsați încă 10 secunde, până când toate ingredientele sunt bine încorporate, dar amestecul este încă puțin grosier și granulat. Formați amestecul în 16 bile de felafel și ungeți cu restul de lingură de ulei de măsline.
Coaceți pe o foaie de biscuiți timp de 20 de minute, întoarceți bilele de felafel și coaceți încă 20 de minute, până când bilele de felafel sunt crocante și rumenite.
Combinați tahini, sucul de lămâie și apă și amestecați pentru a se încorpora, adăugând mai multă apă pentru a obține consistența dorită. Rezervă.
Amestecați salata verde, roșiile și castraveții într-un castron. Încălziți pâinea pita timp de 2 minute la cuptor. Umpleți fiecare pita cu 3/4 cană salată, 4 bile felafel și 1/4 cană sos tahini.