Sandvișuri Felafel la cuptor

Sandvișuri Felafel la cuptor
Rețeta Sandvișuri Felafel la cuptor poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 17 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii, pâine pita, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri Felafel la cuptor, Sandvișuri cu vinete la cuptor și Sandvișuri cu brunch la cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii De 4 Uncii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ 1 Cană)2 Roșii De 4 Uncii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ 1 Cană)
2
Combinați toate ingredientele felafel, cu excepția 1 lingură de ulei de măsline, în bolul unui robot de bucătărie. Procesați timp de 10 secunde. Opriți motorul și răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi pulsați încă 10 secunde, până când toate ingredientele sunt bine încorporate, dar amestecul este încă puțin grosier și granulat. Formați amestecul în 16 bile de felafel și ungeți cu restul de lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți pe o foaie de biscuiți timp de 20 de minute, întoarceți bilele de felafel și coaceți încă 20 de minute, până când bilele de felafel sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Combinați tahini, sucul de lămâie și apă și amestecați pentru a se încorpora, adăugând mai multă apă pentru a obține consistența dorită. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
TahiniTahini
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Amestecați salata verde, roșiile și castraveții într-un castron. Încălziți pâinea pita timp de 2 minute la cuptor. Umpleți fiecare pita cu 3/4 cană salată, 4 bile felafel și 1/4 cană sos tahini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
TahiniTahini
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista