Tort de petrecere portocaliu cu strat de ciocolată
Tort Orange Party cu strat de ciocolata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 945 calorii, 12g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de frișcă grea, ouă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Petrecere Portocaliu I, Dinner Party Series-Partea 4: Tort De Portocale Cu Migdale, și Tort De Petrecere Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați cu hârtie de ceară unsă cu unt două tigăi rotunde de 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Cremă împreună margarină și 1 1/4 cană zahăr alb până când este ușor și pufos. Bateți ouăle și coaja de portocală până se combină bine. Se amestecă 1/2 cană suc de portocale și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Zahăr Granulat
Margarină
Cremă
Ouă
Lapte
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul cremos și se bate cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă în colorant alimentar portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor Portocalii
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți timp de 25 de minute. Se răcește 10 minute, apoi se îndepărtează straturile din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară și răciți complet pe rafturile de sârmă. Împărțiți fiecare strat de tort, făcând 4 straturi subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
6
Presărați straturi cu 1/4 cană suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
7
Presărați gelatină pe apa rece într-o ceașcă mică; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
8
Puneți cana în baie de apă clocotită și amestecați până când gelatina este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte un minut. Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până abia începe să se îngroașe. Continuați să bateți în timp ce adăugați sucul de portocale. Se toarnă încet gelatina și se combină bine. Bate până se înțepenește. Umpleți straturile cu frișcă cu aromă de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Suc De Portocale
Gelatină
Portocaliu
Cremă
10
Într-un cazan dublu, combinați pătrate de ciocolată și unt sau margarină; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
11
Lăsați să se răcească până când ciocolata se îngroașă oarecum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
12
Se toarnă ciocolată deasupra tortului, lăsându-l să stropească pe părți. Prajitura la frigider pentru 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
13
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de servire.