Tort De Ouă De Paște
Tortul cu ouă de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de paste m & ms, zahăr de cofetărie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort De Paște, Tort De Coș De Paște, și Tort Colorat De Paște.
Instrucțiuni
Pentru tort: pregătiți tortul Galben De ziua de naștere sau amestecul preferat de tort în cutie ca 2 (8-inc) prăjituri rotunde.
Pentru glazură: în vasul unui mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt bine combinate, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Adăugați bătaia de ciocolată topită până când se combină bine. Conitnue bate până se întinde ușor. Pune deoparte.
Pentru a asambla tortul: folosind un cuțit ascuțit, împărțiți cu grijă straturile de tort răcite orizontal, astfel încât să aveți patru straturi complete. Stivuind straturile una peste alta, tăiați straturile la aproximativ 3/4 inch în centru, astfel încât să aveți patru bucăți mari și patru bucăți mai mici.
Întindeți fiecare strat cu suficientă glazură pentru a ține straturile împreună și asamblați și aranjați straturile pe un platou mare în poziție verticală (tăiat cu partea în jos). Cele patru straturi mai mari vor alcătui centrul tortului cu două straturi mai mici pe fiecare parte. Asigurați-vă că salvați cele două straturi superioare mici cu cupolă pentru piesele foarte exterioare.
Odată ce straturile sunt aranjate, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia cu atenție marginile exterioare într-o formă mai asemănătoare ouălor. Puteți adera bucățile tăiate cu glazură, dacă doriți, pentru a adăuga o modelare suplimentară (am adăugat o bucată mică care fusese tăiată de pe margine la "vârful" oului pentru a-i da un aspect mai rotunjit).
Întindeți exteriorul tortului cu glazura rămasă și decorați cu M&Ms în orice model doriți. Pentru a crea efectul de ou în dungi, am sortat mai întâi toate M&Ms după culoare, apoi le-am aplicat în dungi groase.