Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură

Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură
Tortul de nuntă alb cu umplutură de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 72. O porție conține 676 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vanilie, scurtare, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură, Cupcakes cu tort de nuntă cu migdale cu umplutură de zmeură, și Tort De Nuntă Clasic Cu Umplutură De Zmeură Și Glazură De Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate fundul și părțile laterale ale fiecărei tigaie pătrate cu scurtare solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați făină pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Pentru a face aluat pentru tigăi de 6 și 8 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană de ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Întindeți 2 1/4 căni de aluat în tigaie de 6 inci și 4 1/4 căni de aluat în tigaie de 8 inci. Acoperiți aluatul rămas cu folie de plastic; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați ambele tigăi la aproximativ 3 inci distanță pe raftul cuptorului din mijloc în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți tort de 6 inci 40 până la 45 de minute și tort de 8 inci 45 până la 50 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați părțile superioare în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
8
Pentru a face aluat pentru tigaie de 12 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați aluatul în aluat pus deoparte la frigider; se amestecă pentru a combina.
10
Întindeți 9 căni de aluat uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți tortul de 12 inci 50 până la 60 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scoateți tortul din tigaie; așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Fiecare nivel este alcătuit din 2 straturi de tort. Pentru a face un alt strat de 6 și 8 inci, spălați și uscați ambele Tigăi. Pregătiți din nou tigăile conform instrucțiunilor din Pas
14
Umpleți tigăile conform instrucțiunilor din Pas
15
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Spălați și uscați tigaia de tort de 12 inci. Pregătiți din nou tigaia conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
17
Pentru al doilea strat, faceți aluat, umpleți tigaia, coaceți și răciți conform instrucțiunilor din pașii 4 și
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Pentru a face glazura, într-un castron mare, amestecați împreună 8 căni de zahăr pudră și 1 lingură de pudră de bezea. Cu mixerul electric la viteză mică, bateți în 1 cană de scurtare, 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale; bate la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
19
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
20
Transferați glazura într-un alt castron mare; acoperiți cu folie de plastic. Faceți glazura conform instrucțiunilor de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
21
Pentru a asambla tort, cu cuțit zimțat, se taie crusta bombat de sus a fiecărui strat de tort pentru a forma o suprafață plană. Îndepărtați cu grijă firimiturile din prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
22
Așezați aproximativ 1 lingură de glazură pe tava de servire, unde va fi așezat primul strat de tort pentru a împiedica alunecarea tortului pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
23
Așezați 1 strat (12 inci), tăiat cu fața în sus, pe tavă.
24
Așezați vârful rotund mare de decorare în punga de decorare; umpleți cu glazură. Țeavă în jurul marginii interioare superioare a stratului de tort, formând o margine groasă de glazură de aproximativ 3/4 inch înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
25
Întindeți 1 cană de umplutură de zmeură deasupra tortului în interiorul marginii de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort de 12 inci, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
26
Pentru straturile de 6 și 8 inci, faceți carton pătrat pentru a plasa nivelurile de tort, așezând fundul tigăilor de tort pe carton; urmăriți în jurul marginii tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Tăiați cu foarfece. Pentru nivelul de 6 inci, așezați o cantitate mică de glazură pe centrul pătratului de carton pentru a ține tortul pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
28
Așezați stratul de tort de 6 inci, tăiat cu fața în sus, pe carton. Țeavă o margine de glazură în jurul marginii interioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
29
Intinde 1/4 cana Zmeura de umplere peste partea de sus a tort în interiorul frontieră. Se acoperă cu stratul de tort de 6 inci rămas, tăiat cu partea în jos. Repetați pentru nivelul de 8 inci, folosind pătrat de carton de 8 inci, atât straturi de tort de 8 inci, cât și umplutură de zmeură de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
30
Pentru a îngheța nivelul de 6 și 8 inci, amestecați glazura. Folosind o spatulă mare, întindeți cu grijă un strat subțire de glazură pe părțile laterale ale prăjiturilor, apoi pe vârfuri. Folosiți spatula pentru a împinge glazura, fără a permite niciodată spatulei să atingă tortul. (Scopul acestei tehnici este de a sigila firimiturile pentru a ușura înghețarea tortului.) Aplicați al doilea strat mai gros de glazură pe părțile laterale și pe vârfurile prăjiturilor, întinzându-se până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
31
Pentru un tort stivuit în care nivelurile sunt așezate direct una peste alta, fiecare nivel va trebui să fie susținut de mai multe tije de dibluri. Pentru a marca unde să plasați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci, centrați tigaia de tort de 8 inci, întoarsă cu susul în jos, deasupra nivelului de 12 inci și apăsați ușor pentru a face amprenta; scoateți tigaia. Introduceți 1 tijă de diblu în centrul nivelului de 12 inci, direct în jos în tavă. Marcați tija cu înălțimea exactă a nivelului; scoateți tija.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
32
Tăiați încă 7 tije la lungimea marcată. Introduceți tije în tort de 12 inci, distanțându-se uniform la 1 1/2 inci în interiorul conturului imprimat pe nivelul de 12 inci.
33
Așezați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci.
34
Marcați nivelul de 8 inci cu amprenta tăvii de tort de 6 inci; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
35
Tăiați și introduceți 8 tije de dibluri pentru nivelul de 8 inci conform instrucțiunilor de la Pasul 1
36
Top 8-inch tier cu 6-inch tier.
37
Folosiți glazura rămasă pentru a decora tortul după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
38
Adăugați flori de glazură regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții72
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista