Tort de Nunta Hawaiian III
Tort de Nunta Hawaiian III necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de smântână grea, extract de nucă de cocos, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Nunta Hawaiian, Tort De Nunta Hawaiian, și Cookie-Uri Tort De Nunta Hawaiian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort de 9x13 inch.
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce tortul este fierbinte, trageți găuri prin tort cu mânerul rotund al unei linguri de lemn. Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Se toarnă ananasul zdrobit și sucul peste tort.
Se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mic, bateți budinca instantanee cu lapte până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Se amestecă toppingul înghețat, apoi se întinde peste tort. La frigider până este gata de servit.