Tort de Nuga cu Caramel IV
Caramel Nougat Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 707 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați cremă de marshmallow, nuci pecan, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane De Nuga Caramel, Nugat Nuga Caramel Muscaturi, și Nougat glaciar Choux cu caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Într-o cratiță la foc mediu se topește ciocolata de lapte acoperită cu caramel și bomboane de nuga și 1/2 cană de unt sau margarină, pusă deoparte.
Cremă 2 căni de zahăr alb și 1/2 cană de unt sau margarină împreună până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați alternativ cu laptele de unt la amestecul de ouă. Se amestecă amestecul de bomboane topite și nucile pecan.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 10 minute. Lăsați tortul să se răcească, apoi înghețați cu glazură de ciocolată Marshmallow.
Pentru a face glazura de ciocolată Marshmallow: într-o cratiță la foc mediu gătiți cele 2-1/2 căni de zahăr alb și laptele evaporat până la etapa cu bile moi 238 grade F (114 grade C). Se amestecă chipsurile de ciocolată semi-dulci, 1/2 cană de unt sau margarină și crema de marshmallow. Se amestecă până se topesc toate.
Se ia de pe foc și se bate până se răcește. Lingura peste partea de sus a tort răcit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS