Caramel Nougat Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 707 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați cremă de marshmallow, nuci pecan, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane De Nuga Caramel, Nugat Nuga Caramel Muscaturi, și Nougat glaciar Choux cu caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-o cratiță la foc mediu se topește ciocolata de lapte acoperită cu caramel și bomboane de nuga și 1/2 cană de unt sau margarină, pusă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Nuga
Unt
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Cremă 2 căni de zahăr alb și 1/2 cană de unt sau margarină împreună până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Ouă
4
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați alternativ cu laptele de unt la amestecul de ouă. Se amestecă amestecul de bomboane topite și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Nuci Pecan
Bomboane
Ouă
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 10 minute. Lăsați tortul să se răcească, apoi înghețați cu glazură de ciocolată Marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Ciocolata
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a face glazura de ciocolată Marshmallow: într-o cratiță la foc mediu gătiți cele 2-1/2 căni de zahăr alb și laptele evaporat până la etapa cu bile moi 238 grade F (114 grade C). Se amestecă chipsurile de ciocolată semi-dulci, 1/2 cană de unt sau margarină și crema de marshmallow. Se amestecă până se topesc toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Cremă De Marshmallow
Lapte Evaporat
Bezele
Zahăr Granulat
Ciocolata
Unt
Cartofi Prăjiți
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se bate până se răcește. Lingura peste partea de sus a tort răcit.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS