Rețeta tort de nucă de cocos negru poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 373 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, zahăr, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Tort De Nuc Negru, Tort De Nucă Neagră, și Tort De Nucă Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți zahărul, zeama, uleiul, ouăle și extrageți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de zahăr până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Nucă De Cocos
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Se transferă într-un 10-in uns și făinat. canelat tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 325 de euro timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 5 minute sau pana se reduce usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă untul și se extrage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
7
Scoateți tortul din tigaie într-o grătar. Faceți găuri în tortul cald cu o frigăruie; se toarnă încet sirop peste tort. Se răcește complet înainte de tăiere.
Tortul cu nucă de cocos funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "