Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și stropi de nucă de cocos. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 515 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr pudră, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Tort de nucă de cocos cu bucăți de ciocolată și burniță de nucă de cocos, Banane la grătar cu înghețată de nucă de cocos și o ploaie de ciocolată cu nucă de cocos, și Not Your Mother ' s Mounds Bar-ciocolată caldă cu Rom de nucă de cocos, nucă de cocos prăjită și ciocolată de casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Generosunt tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci; tigaie de praf cu făină,scuturând excesul. Cerneti 1 3/4 cani faina, praful de copt si sarea de mare in castron mediu. Se amestecă mărunțit neîndulcitnucă de cocos și se lasă deoparte. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul și coaja de portocală în vas mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă 1 Lao dată, bătând bine după fiecare adăugare.Bate în vanilie.
Adăugați amestecul de făină în 3adăugări alternativ cu lapte de cocos în2 adaosuri, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Ori în jumătate de dulcebucăți de ciocolată.
Întindeți aluatul uniform întigaie de tort pregătită.
Presărați bucățile de ciocolată rămase peste aluat, apoi presărați cu nucă de cocos îndulcită.
Coaceți tortul până devine auriu și testerul introdus în centru iese curat,tentând cu foaie de folie dacă nuca de cocos deasupra tortului se rumeneste prea repede, 60 până la 70 de minute.
Transferați tortul în raft și răciți-lpan 45 de minute.
Bateti zaharul pudra, 2 linguri de lapte de cocos neindulcit si vanilia intr-un castron mic pentru a se amesteca bine, adaugand mai mult lapte de cocos cu 1/2 lingurita pana cand amestecul este suficient de subtire pentru a stropi peste tort.
Rulați cu grijă un cuțit mic în jurlaturile tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe strat, apoi inversați cu grijă din nou pe un alt platou, cu nuca de cocos în sus. Folosind o lingură mică, stropiți zahăr pudratamestec decorativ peste tort. Tort răcitcomplet pe platou. Face înainte tort poatefi făcut până la 1 zi înainte. Acoperiți prăjiturași lăsați să stea la temperatura camerei.
Tăiați tortul în pene și serviți cuînghețată de vanilie.
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale.
** Vândut la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină. Dacă nu este disponibil, utilizați 1 cană jumătate și jumătate amestecată cu 1/2 linguriță imitație extract de nucă de cocos.
Pentru a face bucățile de ciocolată, lăsați batoanele de ciocolată în ambalaje și rupeți ciocolata cu un ciocan de carne.