Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas

Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas
Tortul cu nucă de cocos cu ananas durează în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 923 calorii, 11g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru 1,61 USD pe porție, primești un desert care servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Tort de nucă de cocos și ananas, Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți ananasul, rezervând 1 cană de suc; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron mic, combinați făina și praful de copt. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând la viteză mare până când este gros și de culoare lămâie. Bateți în unt, extracte și 1/2 cană de suc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează bine.
5
Bateți albușurile cu bătăile curate la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Transferați la două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți 18-22 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește cu 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Adăugați 1 cană zahăr de cofetari; bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, bateți crema de brânză, ananasul și zahărul rămas al cofetarilor până se omogenizează; se amestecă 2 căni de nucă de cocos. Îndoiți în frișcă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
11
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; stropiți cu 2 linguri de suc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
12
Se întinde cu 2 căni de mousse. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu stratul de tort rămas și stropiți cu sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
13
Întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați nuca de cocos rămasă pe partea superioară și laterală. Se da la frigider cu cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista