Tort De Nucă De Cocos
Tortul de nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 479 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucă de cocos, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort De Nucă De Cocos, Tort De Blender Cu Nucă De Cocos, și Tort De Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 8 inch sau o tigaie de 9 x 13 inch.
Într-un castron mare, amestecați tortul cu apa, ouăle și uleiul. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 4 minute. Se amestecă 2 căni de nucă de cocos și nuci.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când ați terminat. Se răcește complet.
Topiți 2 linguri de unt sau margarină într-o tigaie.
Adăugați 2 căni de nucă de cocos și amestecați constant la foc mic până se rumenesc.
Răspândiți nuca de cocos prăjită pe un prosop de hârtie absorbant pentru a se răci.
Crema 2 linguri unt sau margarina cu crema de branza moale.
Adăugați lapte și zahăr alternativ, bătând bine.
Adăugați vanilie și amestecați 1 3/4 căni de nucă de cocos prăjită. Înghețați tortul și presărați cu nucă de cocos rămasă.