Tort De Nucă De Cocos

Tort De Nucă De Cocos
Tortul de nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 479 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucă de cocos, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort De Nucă De Cocos, Tort De Blender Cu Nucă De Cocos, și Tort De Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 8 inch sau o tigaie de 9 x 13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mare, amestecați tortul cu apa, ouăle și uleiul. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 4 minute. Se amestecă 2 căni de nucă de cocos și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă în tigăi pregătite.
4
Coaceți timp de 35 de minute sau până când ați terminat. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Topiți 2 linguri de unt sau margarină într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 2 căni de nucă de cocos și amestecați constant la foc mic până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Răspândiți nuca de cocos prăjită pe un prosop de hârtie absorbant pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Crema 2 linguri unt sau margarina cu crema de branza moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
9
Adăugați lapte și zahăr alternativ, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
10
Adăugați vanilie și amestecați 1 3/4 căni de nucă de cocos prăjită. Înghețați tortul și presărați cu nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista