Tort De Mâncare Înger Cu Cremă De Căpșuni
Această rețetă servește 6. Dacă $1.95 pe portie se încadrează în bugetul dvs., crema de căpșuni înger tort alimentar ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 219 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, afine, iaurt grecesc cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Căpșuni Înger Alimente Tort Inghetata, Cookie-uri și cremă de căpșuni Shortcake cu tort de mâncare înger prăjit, și Tort De Mâncare Înger Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, puneți iaurtul; pliați în topping bătut.
Tăiați pâinea de tort angel food în 6 felii; așezați pe farfurii individuale de desert. Completați fiecare felie cu aproximativ 3 linguri din amestecul de iaurt. Lingură aproximativ 3 linguri de căpșuni și lingură generoasă de afine peste amestecul de iaurt.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.