Tort de mâncare cu înger de cafea cu glazură de Fudge
Coffee Angel Food Cake cu glazură de Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de extract de vanillan, apă, glazură de fudge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cafea Înger Tort Alimentar, Cafea Înger Tort Alimentar, și Cafea-orange Angel tort alimentar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.puneți deoparte o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime.
Puneți espresso într-o cană, adăugați apă clocotită și amestecați până se omogenizează. Se amestecă vanilia și se lasă deoparte.
Cernem făina și 3/4 cană de zahăr pe o foaie de hârtie de ceară; cernem din nou într-un castron și amestecăm împreună.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile la viteză mică timp de 1 minut. Bateți în cremă de tartru și sare, crescând treptat viteza până la mediu, timp de 1 minut. Presărați foarte încet restul de 3/4 cană de zahăr.
Stropiți în espresso răcit și continuați să bateți la viteză medie până când albii sunt rigizi, dar nu uscați.
Se cerne aproximativ o treime din amestecul de făină pe albi și se pliază. Repetați plierea în încă 2 loturi.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când un tester iese curat, 40 până la 45 de minute.
Inversați tortul pe picioarele tigaiei (sau așezați tubul central peste o sticlă) pentru a se răci complet.
Tăiați tubul central și partea laterală a tigaiei cu un cuțit subțire și ascuțit, inversați tortul și îndepărtați tigaia.
Așezați tortul cu partea dreaptă în sus pe un platou și stropiți glazura de Fudge deasupra.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "